Viikko sitten tiistaina kävin lenkillä ja alkuvaiheessa matkaa pohkeessa tuntui vihlaseva kipu. Pysähdyin vähäksi aikaa venyttelemään ja kävelin vähän. Sitten lähdin varovasti juoksentelemaan. Pientä kipua tuntui koko matkan mutta juoksin suunnitellun lenkin silti kokonaan. Matkaa tuli joku 9 kilsaa. Pari päivää myöhemmin kiipeillessä yritin väkisin päästä yhden reitin viimeiselle otteelle. Vissii yritin väärin ja siinä ponnistellessa takareisi revähti. Laskeuduin varovasti alas ja venyttelin vähän. Vedin vielä pari reittii kunnes ei kädet enää jaksanu kantaa. Ja paljoo ei uskaltanu luottaa jalkaa jossa tuntu kipua. Päätin sit jättää loppuviikon treenit välii ja antaa jalkojen parantuu.

Kävin eilen illalla pienen tunnustelulenkin. Otin suunnistuslampun mukaan että pystyisin juosta pururadalla josta oli jo valot sammunu siihe aikaa (lähdin siis jossain puol 11 aikoihin). Alussa juoksin ihan varovasti koko ajan kuulostellen jalkoja. Takareidessä tuntui vähän että se ei ole vielä täysin parantunu. Ei ollu kipee mut tuntu vähän. Aattelin et nii kauan ku takareidessä ei pahemmin tunnu ni juoksen mut jos ois vähänki tuntunu kipuu akillesjäntees ni keskeytän lenkin. Jälkeenpäin ajatellen ois pitäny jo sillon edellisel lenkil keskeyttää juoksu ku vihlas mut itsepäisenä jatkoin vaan. Ajattelin et lenkkiä ei jätetä kesken. Mut nyt ei pahemmi tuntunu missää. Juoksin lyhyen lenkin. Noin 5 kilsaa. Ilma oli viileä ja joutu ekan kerra laittaa pitempää vaatetta tuulipuvun alle. Lämpökerraston paidan laitoin päälle ja omatekosen buff-huivin kaulalle ettei oo paljaana. Pitkii kalsareit en viel käytä. Ne tulee sit pakkasilla käyttöö. Ei tullu kuuma eikä kylmä juostessa mut tuntu et jos alkaa kävellä ni tulee kylmä melkei heti. Heti lenkin alussa huomasin et lampun akku o huonossa kohdassa. Pitää laittaa se niin et se o aivan pään päällä. Nyt se oli enemmän takaraivossa ja siel se pääs heilumaa ja myös tuntu et jos kattoo ylöspäin ni lamppu tippuu pois. Myös lampun virtajohto on sen verra pitkä et se heilu pään päällä. Samalla ku vaihdan akun paikkaa ni teippaan johdon paremmin kiinni ettei se heilu.

Otsalamppu o Lupine Tesla X jonka sain muutama vuosi sitten synttärilahjaks kun vielä suunnistin. Se on ollu lähes käyttämättä kun en oo käyny suunnistamassa. Nyt aiemmin syksyllä tajusin et sitähä voi käyttää myös ku välil lenkille lähtö menee myöhäseks ja on tullu pimeetä ja syksyn edetessä pimeän tulo aikaistuu päivä päivältä. Pystyy mennä just niitä reittei mitä haluu eikä ne rajotu valaistuille teille.