Koitetaas alottaa uudestaa tää blogin kirjottelu ku jostai syystä en oo saanu aikaseks kirjotella tänne mitää.

Lauantaina onnistuin sählypelissä nyrjäyttämään nilkan. aluks vähä kävelin mut sit ei enää tuntunu kipeelt ni pystyin jatkaa pelii normaalisti. illal oli vähä kipee mut ei mitenkää pahasti. seuraavien päivien aikana huomasin et oli menny sen verra pahasti et jos jalka taittu vähä sivuttai ni tuntu vihlaseva kipu. vähä oli myös turvoksissa (ja on edelleen). eilen kävin vähä kiipeilemäs. lähinnä seurusteluks se meni ja kattelin ku muut kiipes. itte en uskaltanu kiivetä paria metrii korkeemmalle ettei alas hypätessä/pudotessa jalka taitu ja aiheuta lisävahinkoo nilkkaa.

Tänää kävin vähä kokeilemas milt juoksu tuntuu. joku 5 kilsaa tuli matkaa ja hissuksee juoksin ja kuulostelin nilkkaa. sääli sinänsä ku tuntu todella kevyeltä ja ois voinu lisätä sekä vauhtii että matkaa. mut välil näin ja parempi edetä hitaasti ni ei tuu takapakkii. vähän tuntu yhes vaiheessa kipua nilkassa mut ei mitenkää pahasti. jos ois tuntunu vähänkää pahemmalt ni oisin pistäny kävelyks. pitkäst aikaa otin ajan lenkist. 29min 10 sek meni mut ei sil o mitää merkityst. kuha tuli mitattuu.

tässä oon suunnitellu pientä muutaman päivän retkeilyy Nuuksioon. lähtö ois joko huomenna tai lauantaina riippuen miten nopeesti saan itteni liikkeelle huomenna. reitti on täysin avoin. ainoastaan pari yöpymispaikkaa on tiedossa minne haluan mennä. pointtina itte retkeilynautinnon lisäks on "huonolla" kelillä retkeileminen. huomasin kesäl et vaikka sade ei sinänsä haittaa ni se vie aika tehokkaasti oma-alotteisuuden ja kaikki ns. pakolliset hommat tekee vasta sitte ku o aivan pakko kuten puita menee halkomaa vasta ku nuotio on hiipumassa. toivotaan vaa et sateet jatkuu viel muutaman päivän :)